Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Воютицька громада» (код ЄДРПОУ: 04369908) був реорганізований і увійшов до складу Бісковицької громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-69 - Метастудія (Вінниця)
Starostat.org.ua - розробка веб-сайтів для старостинських округів ОТГ України
Воютицька громада

Самбірський район, Львівська область

Розпочалися роботи із влаштування футбольного майданчика із штучним покриттям на території ОЗЗСО І-ІІІ ст. ім. І.Добровольського Воютицької сільської ради Самбірського району Львівської області.

Дата: 24.06.2019 12:32
Кількість переглядів: 724

Фото без опису

    Сучасний футбольний майданчик – це чудова можливість для дітей активніше долучатися до спорту та розвиватися у цьому напрямку. За словами голови Воютицької  ОТГ Михайла Яремка, відкриття таких сучасних майданчиків є надзвичайно важливою справою, адже діти – це наше майбутнє. Створюючи умови для активного дозвілля, ми пропагуємо здоровий спосіб життя, таким чином заохочуємо їх ще з юного віку займатися спортом. Відкриття спортивного майданчику зі штучним покриттям у селі Воютичі є визначною подією для нашої громади, адже спорт є запорукою здоров’я. Ми будемо прагнути, щоб на нашій території було якомога більше сучасних спортивних майданчиків. Це робиться для наших дітей, для нашого майбутнього.

      Враховуючи те, що місцеві мешканці дуже полюбляють займатися спортом, будівництво сучасного футбольного поля є досить актуальним для жителів с.Воютичі та всієї громади загалом, адже це ще один великий здобуток для нашої ОТГ та великий плюс плідній праці нашої місцевої влади під керівництвом дбайливого голови Михайла Яремка. Футбольним міні-полем зможуть користуватись, в першу чергу учні, адже майданчик розташовуватиметься на території школи, а також підлітки та молодь. В подальшому це поле можна буде використовувати для проведення дитячих занять, тренувань, проведення місцевих змагань з міні-футболу та інше. Будівництво майданчика дасть можливість учням проводити повноцінні уроки фізкультури та змагання з футболу. Новий майданчик дозволить істотно поліпшити якість фізичного виховання дітей та молоді, які в майбутньому зможуть захищати спортивну честь України та можливо на світових аренах. 

       Дуже приємно, що у нашій Воютицькій громаді відкриватимуться нові об’єкти, що сільська рада робить усе можливе, аби облаштувати якісне дозвілля жителям громади, а значна увага приділяється саме спорту: за короткий час існування громади вже влаштовані дитячі майданчики, завершується облаштування сучасного спортивного залу, є майданчик із тренажерним обладнанням. І це лише початок, адже голова громади має ще багато задумів для розвитку нашої громади.

       Цей спортивний об’єкт сприятиме примноженню спортивних досягнень, але головне, що наші діти отримають ще одну гарну можливість активно проводити свій вільний час, адже дітям потрібно проводити своє дозвілля якісно та з користю для їхнього здоров’я. А наша влада цьому буде сприяти. Нехай займаються спортом, рухаються, розвиваються фізично. Отже, ми ще раз бачимо і віримо, що це лише початок масштабної розбудови інфраструктури в сільській місцевості. Наша сільська рада завжди готова підтримувати цікаві й корисні проекти, до того ж в першу чергу ті, які сприяють укріпленню здоров’я наших дітей та молоді.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису 

Роботи по влаштуванню футбольного майданчика із штучним покриттям активно продовжуються.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Веб-сайти для громад України - GROMADA.ORG.UA Веб-сайти для районних державних адміністрацій України - RDA.ORG.UA Веб-сайти для районних рад України - RAYRADA.ORG.UA Веб-сайти для відділів освіти та освітніх закладів - OSV.ORG.UA Розробка офіційних сайтів державним організаціям


офіційні сайти «під ключ»
для органів державної влади

Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Starostat.org.ua, Rayrada.org.ua, Rda.org.ua, Osv.org.ua