Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Воютицька громада» (код ЄДРПОУ: 04369908) був реорганізований і увійшов до складу Бісковицької громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-69 - Метастудія (Вінниця)
Starostat.org.ua - розробка веб-сайтів для старостинських округів ОТГ України
Воютицька громада

Самбірський район, Львівська область

ІНФОРМАЦІЙНА ВІЙНА ТА ЇЇ НАСЛІДКИ.

Дата: 17.04.2019 16:23
Кількість переглядів: 419

Фото без описуУ вівторок, 16 квітня 2019 р. о 15.00 годині в  приміщенні Народного дому с.Воютичі відбулася зустріч  з Народними Героєм України Тимуром Баротовим. Тимур БАРОТОВ – капітан II рангу запасу Військово-Морських сил України, заступник голови Спілки офіцерів України в Севастополі, військовий журналіст, боєць батальйону "Айдар",народився в Золочеві на Львівщині.    

     В Народному Домі зібралося чимало мешканців сіл Воютицької сільської ради, був присутній голова сільської ради М.Яремко, працівники сільської ради, медицини, Народних домів, директори і вчителі шкіл Воютицької ОТГ та ще багато жителів нашої громади, яким не байдужа доля нашої  країни, які цікавляться минулим та хочуть подбати про щасливе майбутнє наших дітей.

      На цій зустрічі Народний Герой України роз’яснив суть інформаційної війни та її наслідки. Інформаційна війна — це маніпулювання інформацією, якій довіряє об'єкт, без відома об'єкта, щоб об'єкт приймав рішення проти своїх інтересів, але в інтересах того, хто веде інформаційну війну. Це є формою протиборства між суб'єктами (державами, блоками, партіями тощо), що передбачає інформаційний вплив на населення з використанням засобів масової інформації, комп'ютерних мереж тощо з метою формування відповідної суспільної думки, підриву морального духу як усього суспільства, так і окремих його інституцій.

      Присутнім було показано короткий фільм «Тризуб Нептуна». Тимур Баротовий розповів присутнім в залі про теперішню ситуацію в Україні. Він ціною власного життя захищав нашу країну від російського агресора, втративши все майно у Криму та отримавши поранення.

   В кінці зустрічі присутні поставили питання Народному Герою та трішки подискутували. Сільський голова Михайло Яремко подякував Тимуру Баротову за те, що він завітав до нашої громади із  такою важливою в нинішній час проблемою інформаційної війни, адже інформаційно-комп'ютерна революція відкриває широкі можливості для впливу на народи та владу, маніпулювання свідомістю та поведінкою людей навіть на віддалених просторах. Потрібна серйозна увага до цього питання, щоб уникнути найнегативніших наслідків цієї війни для всього людства і нашої країни зокрема.

Фото без опису

 



« повернутися

Веб-сайти для громад України - GROMADA.ORG.UA Веб-сайти для районних державних адміністрацій України - RDA.ORG.UA Веб-сайти для районних рад України - RAYRADA.ORG.UA Веб-сайти для відділів освіти та освітніх закладів - OSV.ORG.UA Розробка офіційних сайтів державним організаціям


офіційні сайти «під ключ»
для органів державної влади

Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Starostat.org.ua, Rayrada.org.ua, Rda.org.ua, Osv.org.ua