Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Воютицька громада» (код ЄДРПОУ: 04369908) був реорганізований і увійшов до складу Бісковицької громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-69 - Метастудія (Вінниця)
Starostat.org.ua - розробка веб-сайтів для старостинських округів ОТГ України
Воютицька громада

Самбірський район, Львівська область

Підходить до завершення будівництво амбулаторії у с.Воютичі.

Дата: 04.03.2020 09:21
Кількість переглядів: 382

     Незабаром новозбудована амбулаторія у селі Воютичі Самбірського району відкриє двері для відвідувачів та пацієнтів. Будівельні роботи тут наближаються до завершення. Сама будівля уже побудована, перекрита, зроблений фасад, вставлені вікна, двері, утеплено стіни, прокладена електропроводка, поставлена плитка на стінах та підлозі, встановлено котел та прокладено опалення. Прибудинкова територія також облагороджена, подвір’я викладено бруківкою. Наразі проводяться роботи з фарбування внутрішніх стін та усі інші фінальні роботи.

    Побудова амбулаторії спрямована на забезпечення доступу мешканців сільської місцевості до якісної первинної медичної допомоги. Сільська медицина стане ще доступнішою, а працівники отримають комфортні умови для виконання своїх функцій. Відкриття таких сучасних амбулаторій – це важливий крок задля збереження здоров’я жителів громади, адже головними завданнями для влади має бути соціальний захист населення та доступна якісна медицина. Кожен мешканець нашої громади заслуговує на якісне медичне обслуговування.

       Приємно було бачити, як швидко зростали стіни нової амбулаторії. Вся громада очікує на її відкриття, яке буде уже незабаром після завершення усіх робіт. Радісно спостерігати за отриманим результатом, адже дана амбулаторія є запорукою підтримки розвитку села та яскравим прикладом того, як місцева влада може робити великі справи на благо громади, досягати результатів і доводити заплановану справу до кінця.

   «Ми бачимо, що реформа та наша продуктивна праця приносить щоразу більше позитивних результатів. Новозбудована амбулаторія – це здоров’я і комфорт для жителів наших сіл, а для медичного персоналу це сучасно оснащені робочі місця», - відмітив голова Воютицької ОТГ Яремко Михайло.

    Великими зусиллями ми здійснили потрібну і нелегку роботу. Тепер у наших мешканців буде все необхідне для отримання якісної та швидкої медичної допомоги. Відкриття нової комфортної амбулаторії - це важливий крок, який здійснено задля збереження та турботи про здоров’я мешканців громади. Спільною працею громади та усіх гілок влади ми вкотре доказали, що все у нас виходить, все у наших руках.


« повернутися

Веб-сайти для громад України - GROMADA.ORG.UA Веб-сайти для районних державних адміністрацій України - RDA.ORG.UA Веб-сайти для районних рад України - RAYRADA.ORG.UA Веб-сайти для відділів освіти та освітніх закладів - OSV.ORG.UA Розробка офіційних сайтів державним організаціям


офіційні сайти «під ключ»
для органів державної влади

Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Starostat.org.ua, Rayrada.org.ua, Rda.org.ua, Osv.org.ua