Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Воютицька громада» (код ЄДРПОУ: 04369908) був реорганізований і увійшов до складу Бісковицької громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-69 - Метастудія (Вінниця)
Starostat.org.ua - розробка веб-сайтів для старостинських округів ОТГ України
Воютицька громада

Самбірський район, Львівська область

У селі Воютичі Самбірського району встановили камери відеоспостереження.

Дата: 28.02.2020 11:23
Кількість переглядів: 822

Фото без опису

    Цими днями у нашій громаді, а саме у селі Воютичі було влаштовано камери відеоспостереження. Посилення безпеки громадян, забезпечення нормальної життєдіяльності населених пунктів Воютицької територіальної громади – це ключові пріоритети спільної роботи правоохоронних органів та  місцевої влади. Завдання встановлених камер – це посилення безпеки населення, захисту важливих об’єктів громади та комунального майна, підтримка нормальної життєдіяльності громади, посилення безпеки дорожнього руху, підвищення рівня розкриття правопорушень.

    Останнім часом стається багато дорожньо-транспортних пригод, після яких трапляється так, що горе-водії втікають із місця скоєння аварії. Це часто унеможливлює розкриття злочину, затягується пошук винних у спричиненні ДТП. А якщо, скажімо, скоїли злочин, то з допомогою сучасних камер відеоспостереження можна, швидко зреагувавши, задокументувати обставини події, напрямок руху "об'єктів", зокрема машин. Сучасні прилади можуть допомогти візуалізувати номера транспортного засобу та інші характерні ознаки порушника. Техніка фіксує: де, хто, куди, як подався.

  Існуюча ситуація вимагає створення систем безпеки нового покоління, які безперервно та надійно, у цілодобовому режимі:

- будуть вести спостереження за всіма подіями, що відбуваються в громаді;

- служитимуть для запобігання надзвичайних ситуацій, а в разі їх виникнення негайно інформуватимуть відповідні служби для оперативного їх усунення.

      Безпека в громаді – таке ж важливе питання, як і комфортне проживання у ньому. І це добре розуміє голова Воютицької сільської ради Михайло Яремко. «Думаю, що дана система відеоспостереження швидко дасть позитивний результат і у Воютицькій громаді. Планується встановлення даних камер і у інших населених пунктах нашої громади, що допоможе не тільки запобігти злочину завдяки візуальному контролю, а й притягти зловмисників до відповідальності за допомогою задокументованої відеореєстратором інформації, – розповів голова сільської ради»

      Надіємось, що із встановленням відео нагляду, порушників громадського порядку стане менше і ми усі старатимемось дотримуватись правил дорожнього руху, законів України та будемо обачні.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Веб-сайти для громад України - GROMADA.ORG.UA Веб-сайти для районних державних адміністрацій України - RDA.ORG.UA Веб-сайти для районних рад України - RAYRADA.ORG.UA Веб-сайти для відділів освіти та освітніх закладів - OSV.ORG.UA Розробка офіційних сайтів державним організаціям


офіційні сайти «під ключ»
для органів державної влади

Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Starostat.org.ua, Rayrada.org.ua, Rda.org.ua, Osv.org.ua