Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Воютицька громада» (код ЄДРПОУ: 04369908) був реорганізований і увійшов до складу Бісковицької громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-69 - Метастудія (Вінниця)
Starostat.org.ua - розробка веб-сайтів для старостинських округів ОТГ України
Воютицька громада

Самбірський район, Львівська область

Відбулися збори Воютицького сільського голови із жителями.

Дата: 17.02.2020 14:37
Кількість переглядів: 667

Фото без опису

      Вчора, 16 лютого, у Народному домі села Надиби відбулися збори із жителями села.  На зборах   були  підведені  підсумки роботи  місцевої влади та розглянулися плани соціального розвитку села на 2020 рік. Було запрошено отців із трьох парафій, які є на території села та депутат Старосамбірської районної ради Іван Бараняк. Кожен із них виступив та мав змогу висловити свою думку із поставлених питань. Сільський голова спільно з громадою обговорили всі  проблемні питання, які виникли у жителів с.Надиби. Питання, які найбільше хвилювали громаду, стосувалися, облаштування нового цвинтаря, дороги, освітлення, перекриття школи, облаштування шкільного подвір’ї та ряд інших питань.  Всі ці та інші питання були винесені на обговорення громадських зборів, над виконанням яких і працюватиме Воютицька сільська рада.

       Приємно зауважити, що в жителів села не виникало зауважень по роботі до сільського голови. Найбільш обговорюваним було питання щодо облаштування нового цвинтаря, його обгородження. Але підняте питання швидко було вирішено та закрито, рішення було прийнято голосуванням громадян. Сільський голова, в свою чергу, пообіцяв, із свого боку, фінансову підтримку для встановлення огорожі та закупівлі інвентаря для упорядника цвинтаря у селі Надиби. Також дуже приємно, що Михайло Михайлович надасть підтримку та допомогу в облаштуванні шкільного подвір’я, що є дуже важливим, адже в школі немає приміщення для проведення виступів. А облаштувавши площадку під школою бруківкою, школярі зможуть ефективно проводити різноманітні заходи, виступи, випускники будуть в змозі безперешкодно затанцювати свій прощальний вальс. А ще, під час розмови жителів із нашим сільським головою, стало відомо, що цього року завершать перекриття школи та поступово буде замінено підлогове покриття по класах. Сільський голова розповів, що старається, щоби ще частину села було освітлено. А ще було виділено кошти для обгородження дитячого майданчика, що є надзвичайно важливим кроком, адже діточки будуть тоді знаходитися у безпеці, бо уже не буде вільного доступу до дороги, де може статися непоправне.

        Крім цього громаду дуже цікавило питання щодо об’єднання територіальних громад в районі, на їхнє запитання сільський голова досить об’єктивно дав відповідь та надав інформацію жителям. "Від самого початку реформи децентралізації наше об’єднання намагалися блокувати. Але ми  вибороли нашу громаду і тепер боремося дальше, щоби зберегти нашу громади, але уже укрупнену. Ми бачимо користь, яку ця реформа приносить ОТГ по країні: громади розвиваються, отримують кошти, створюють по-справжньому комфортні місця для себе. Ми не тупцюємо на місці, а рухаємося вперед", – зазначив Михайло Михайлович.

        В ході спілкування з громадянами, голова Воютицької сільської ради Михайло Яремко зазначив, що приділяє велику увагу налагодженню діалогу між владою та кожним громадянином. «Такі зустрічі сприяють взаємодії з громадськістю, визначають найпроблемніші питання та надають можливість оперативно їх вирішувати», – підсумував голова.

        Усі присутні почули та ще раз переконалися, що обрали для нашої громади справжнього господаря, який старається, щоб села відроджувалися, щоб жителям було комфортно проживати на своїй малій Батьківщині. Уся робота сільської ради, нашої місцевої влади покликана саме для того, щоб сільські жителі відчули, що за них дбають, що їхні проблеми почуті та робиться все для їх вирішення. Жителі щиро вдячні сільському голові, що приїхав на спілкування з ними та вислухав їхні прохання. Усі дуже задоволені, що все робиться відкрито, влада не ховається від виборців, а, навпаки, завжди готова до дискусії та спілкування.   

        Загалом можна охарактеризувати, що збори пройшли вдало, приємно вразила кількість жителів, які прийшли  висловити свої побажання щодо розвитку села. Зустріч пройшла в атмосфері плідного діалогу та дискусії. Завдяки злагодженій та клопіткій праці нам вдалося зробити багато і ще багато ми зможемо досягнути працюючи в правильному напрямку. Тільки дружна, згуртована громада має право на майбутнє.

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 

Також, поспілкуватися з сільським головою М.Яремком та обговорити проблемні питання мали змогу і  жителі села Сусідовичі, де також цього дня відбулися збори із громадськістю.

Фото без описуФото без описуФото без опису

 

 


« повернутися

Веб-сайти для громад України - GROMADA.ORG.UA Веб-сайти для районних державних адміністрацій України - RDA.ORG.UA Веб-сайти для районних рад України - RAYRADA.ORG.UA Веб-сайти для відділів освіти та освітніх закладів - OSV.ORG.UA Розробка офіційних сайтів державним організаціям


офіційні сайти «під ключ»
для органів державної влади

Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Starostat.org.ua, Rayrada.org.ua, Rda.org.ua, Osv.org.ua