Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Воютицька громада» (код ЄДРПОУ: 04369908) був реорганізований і увійшов до складу Бісковицької громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-69 - Метастудія (Вінниця)
Starostat.org.ua - розробка веб-сайтів для старостинських округів ОТГ України
Воютицька громада

Самбірський район, Львівська область

Вітання із Днем місцевого самоврядування.

Дата: 06.12.2019 15:52
Кількість переглядів: 911

Фото без опису

Шановні колеги!

       Прийміть найщиріші вітання з нагоди професійного свята – Дня місцевого самоврядування, яке відзначається в Україні 7 грудня.
Це свято нашої громади, громади кожного села, селища та міста, кожного їх мешканця. Відзначення цього свята є підтвердженням самоврядних традицій багатьох поколінь українців, реалізації їх права брати участь в управлінні державними справами на місцевому рівні. Це традиція вільних людей, котрі не мають над собою володаря, а визнають лише провідника та виборних людей, яким довіряють і яких наділяють владними повноваженнями. Тільки така влада є й справді народною — владою не над громадою, а легітимною владою самої громади, для громади та в інтересах громади.

     Саме Вам випала почесна і відповідальна місія – представляти громаду, знати усі проблеми й докладати усіх зусиль для їх вирішення. Ваші ініціативи, вимоги і пропозиції знаходили підтримку і втілювались у життя. І надалі будьте принциповими у відстоюванні інтересів громад.
Бажаємо вам – депутатам місцевих рад, членам виконавчого комітету, працівникам органів місцевого самоврядування доброго здоров’я, щастя, нових професійних здобутків, оптимізму і мужності, творчої наснаги та родинного благополуччя. Усім причетним до цього свята, хочеться подякувати за важку, не завжди вдячну і зовні непомітну працю та побажати міцного здоров’я, благополуччя, миру, злагоди, добра.
Нехай щира людська вдячність та повага будуть вашою нагородою за нелегку працю, а любов та підтримка ближніх зігрівають ваші серця серед щоденних турбот.
Нехай День місцевого самоврядування об'єднає усіх нас у спільному прагненні зробити наші села, міста і всю Україну щасливими і багатими!

 

З повагою

Голова Воютицької сільської ради                                                                   М.М.Яремко

Фото без опису

Фото без опису

 

 


« повернутися

Веб-сайти для громад України - GROMADA.ORG.UA Веб-сайти для районних державних адміністрацій України - RDA.ORG.UA Веб-сайти для районних рад України - RAYRADA.ORG.UA Веб-сайти для відділів освіти та освітніх закладів - OSV.ORG.UA Розробка офіційних сайтів державним організаціям


офіційні сайти «під ключ»
для органів державної влади

Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Starostat.org.ua, Rayrada.org.ua, Rda.org.ua, Osv.org.ua