Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Воютицька громада» (код ЄДРПОУ: 04369908) був реорганізований і увійшов до складу Бісковицької громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-69 - Метастудія (Вінниця)
Starostat.org.ua - розробка веб-сайтів для старостинських округів ОТГ України
Воютицька громада

Самбірський район, Львівська область

Урочисте відкриття спортивного майданчику зі штучним покриттям у селі Воютичі Самбірського району Львівської області.

Дата: 21.10.2019 09:26
Кількість переглядів: 1155

Фото без опису

      Спорт – це життя! Спорт має дивовижні властивості. Він об’єднує людей, знайомить їх між собою, спорт зміцнює здоров’я, характер і навіть розумові здібності людей, які ним займаються, розвиває в них такі навички як швидкість, спритність, реакція, координація, витривалість, терпіння і сила. Спорт робить людей більш стійкими до негативних факторів.

     І ось, 20 жовтня в селі Воютичі на території ОЗЗСО І-ІІІ ступенів імені Ігоря Добровольського Воютицької сільської ради Самбірського району Львівської області відбулося урочисте відкриття спортивного майданчика зі штучним покриттям та шкільної спортивної зали.

Фото без опису

    Чин освячення майданчика провели настоятелі УПАЦ Різдва Пресвятої Богородиці с.Воютичі о.Степан та РКЦ Святої Катерини Олександріївської с.Воютичі о.Віктор, які благословили усіх присутніх та побажали досягнути із Божою поміччю успішних спортивних висот.

Фото без опису

     Привітати учнів з визначною подією в житті школи та району завітали багато представників влади, місцевих жителів та поважних гостей громади. А саме: народний депутат України Ярослав Дубневич, депутати Львівської обласної ради Олег Домчак та Володимир Кужидло, заступник начальника управління фізичної культури та спорту Львівської обласної державної адміністрації Андрій Тур, перший заступник голови Самбірської районної державної адміністрації Петро Герман, голова Самбірської районної ради Віталій Кімак, депутат Самбірської районної ради Микола Фрей, заступник голови Воютицької сільської ради з питань виконавчих органів ради Орест Зварич, начальник відділу соціально-гуманітарної політики Воютицької сільської ради Надія Заріцька. Вони сказали багато теплих слів.

Фото без опису

    З вітальним словом виступив народний депутат України Ярослав Дубневич: «Ми сьогодні маємо прекрасне і велике свято у Воютичах на Самбірщині. Дві гарні події: відкриття спортивного майданчика зі штучним покриттям на шкільному подвір’ї та завершення ремонту шкільного спортивного залу. Я переконаний, що завдяки цим двом спорудам ми почуємо як футболісти з села Воютичі будуть отримувати перемоги не тільки районні, але й обласні і всеукраїнські».

Фото без опису

    Також з привітальним словом виступив заступник начальника управління фізичної культури та спорту Львівської обласної державної адміністрації Андрій Тур: «Відкриття спортивного майданчику та спортивного залу – це результат роботи багатьох людей і громади. Бажаю Вам хороших ініціатив та їх реалізації, щоб завжди на цьому майданчику проводились успішні змагання».

Фото без опису

    Директор школи Надія Титар у своєму виступі подякувала всім, причетним до даної події, хто надав суттєву допомогу у будівництві спортивного майданчика та зауважила, що відкриття даної споруди – довгоочікуване свято для всього педагогічного колективу школи та учнів і відтепер уроки, що проходитимуть тут принесуть задоволення, а спортивне життя школи буде більш різноманітним.

Фото без опису

  Право перерізати символічну стрічку було надано народному депутату Ярославу Дубневичу разом із директором школи Надією Титар та юними футболістами на знак відкриття футбольного майданчика. Майданчик відкрито!!! Діти з радістю на новому майданчику влаштували перший футбольний матч.

Фото без опису

 

        Дякуючи нашій владі,  особливо місцевій, а саме Воютицькому сільському голові Михайлу Яремку за клопітку працю та великі старання, за час свого існування  наша об’єднана територіальна громада крок за кроком підвищує рівень життя громадян, прагне залучати  дітей до занять спортом, здорового способу життя, розвивати їх, адже молодь – майбутнє громади та  нашої нації. Створення умов для занять спортом дасть можливість виховувати здорову націю. Завдання на сьогодення полягає в ефективному використанні таких майданчиків. Є надія, що відтепер, завдяки спільним зусиллям влади й громади, школярі та молодь громади у вільний час віддаватимуть перевагу заняттям спортом на майданчику, а не сидінням за комп’ютерними іграми, тим самим зміцнюючи своє здоров’я. Тепер молодь матиме змогу більше часу приділяти для занять спортом та фізичною культурою, адже спорт робить людей сильнішими фізично та морально, націлює на перемоги у житті. А діти, сильні тілом та духом - це запорука успішного майбутнього нашої країни.

Фото без опису

    Свято вдалося! Подвір’я школи, святково прикрашене, усміхнені, святково вбрані діти, які ділилися з усіма своїм позитивом, заворожували погляд, вистроєні юні футболісти, багато поважних гостей, виступи, привітання…

Фото без опису

   Нехай цей прекрасний майданчик виховає не одне покоління спортсменів, не одного олімпійського чемпіона. Нехай воно прослужить на користь жителів нашої громади  та допомагає активно та цікаво проводити своє дозвілля якомога довше та якісніше.

Фото без опису

 

Бажаєм подолать вершини,

Голи, секунди і хвилини.

Нехай фортуна усміхнеться,

І перемогою озветься!

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Веб-сайти для громад України - GROMADA.ORG.UA Веб-сайти для районних державних адміністрацій України - RDA.ORG.UA Веб-сайти для районних рад України - RAYRADA.ORG.UA Веб-сайти для відділів освіти та освітніх закладів - OSV.ORG.UA Розробка офіційних сайтів державним організаціям


офіційні сайти «під ключ»
для органів державної влади

Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Starostat.org.ua, Rayrada.org.ua, Rda.org.ua, Osv.org.ua