Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Воютицька громада» (код ЄДРПОУ: 04369908) був реорганізований і увійшов до складу Бісковицької громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-69 - Метастудія (Вінниця)
Starostat.org.ua - розробка веб-сайтів для старостинських округів ОТГ України
Воютицька громада

Самбірський район, Львівська область

І ще одна приємна новина у нашій громаді – відкриття дитячого садочка в селі Лютовиська.

Дата: 04.10.2019 17:14
Кількість переглядів: 2286

  Фото без опису  

    Новий навчальний рік для жителів с.Лютовиська Старосамбірського району громади з надзвичайно приємної події, адже саме тут сьогодні, 4 жовтня урочисто відкрили заклад дошкільної освіти із такою казковою назвою «Попелюшка». В селі вирувало справжнє свято – відкриття дошкільного закладу. Ця довгоочікувана подія стала незабутнім святом для дітвори та їх батьків. Різнокольорові повітряні кулі, весела музика, схвильовані батьки, почесні гості і подарунки – все говорило про те, наскільки важливе відкриття дитячого садка для наших жителів.

Фото без опису

     Сьогоднішнє відкриття дитсадка свідчить про те, що, приклавши зусилля, можна й гору посунути з місця. І це ще раз є доказам того, що ми обрали достойного голову сільської ради, який своєю величезною працею та стараннями виконує усі свої обіцянки. Адже бачимо, що в нашій громаді завдяки такому вмілому керівництву нашого голови щоразу кращі результати роботи та діяльності місцевої влади по всіх селах громади. Всі ми – однодумці, і однаково хочемо покращувати життя і маленьким, і дорослим жителям нашого краю.

Фото без опису

      У святковій церемонії відкриття взяв участь голова Воютицької сільської ради Михайло Яремко, який доклав чимало зусиль та праці для того, щоб і жителі сіл Лютовиська, Букова, Биличі та Ракова мали змогу відводити діток у свій садочок. На урочисте відкриття садочка також завітали в.о.завідувачки ДНЗ імені Івана Попіля села Воютичі Яремко Жанна із своїм талановитим колективом та діточками, які підготовили прекрасний та захоплюючий виступ, також на відкритті була присутня начальник відділу соціально-гуманітарної політики Воютицької сільської ради Надія Заріцька, в.о старости Ольга Дика та багато мешканців села, гостей та батьки із діточками, які будуть відвідувати цей новостворений садочок.

Фото без описуФото без опису

      Після перерізання червоної стрічки головою Воютицької сільської ради Михайлом Яремком та в.о.завідувачки новоствореного дитячого дошкільного закладу Валентиною Зварич, приміщення дитячого садка освятив священник Української Православної Церкви села Лютовиська отець Дмитро, який також виступив із вітальними словами.

Фото без описуФото без опису

     Фото без опису

     Виступаючи, кожен із гостей підкреслював значущість для села такої події та говорив щирі слова подяки тим, хто допомагав у створенні садочка, облаштуванні та ремонті приміщень. Гості свята побажали, щоб в дитячому садочку було завжди тепло і затишно, успіхів і перших перемог у здобутті освіти  малечі, адже діти – це наше майбутнє. Перші особи нашої громади привітали дітей, їхніх батьків та колектив працівників садочка із отриманням відремонтованого затишного садочку та побажали всім здоров’я, добра, миру, злагоди та доброї долі. У такий нелегкий для країни час є все ж таки і радісні моменти, такі як відкриття дошкільного навчального закладу для майбутнього нашої держави – для дітей.

Фото без опису

     По-дитячому просто і правдиво свою подяку висловили майбутні вихованці садочка. Вони розказували вірші та  співали пісні.

      У нас сьогодні надзвичайно велике свято, до якого ми важко і довго йшли, долаючи різні перепони, адже всі ми пам’ятаємо реорганізацію навчального закладу, в приміщенні якого і створили дошкільний заклад. У своєму вітальному слові Воютицький сільський голова Михайло Яремко від імені усієї громади висловив щиру вдячність усім, хто доклав чималих зусиль, аби наблизити день відкриття у селі Лютовиська  дошкільного закладу, бо це потребувало неабияких коштів і багато праці. Вітаючи мешканців з відкриттям дитячого садка, Михайло Яремко зазначив: «Сьогоднішній день є дійсно святковим не лише для села Лютовиська, а й для усієї Воютицької громади. Адже сьогодні поріг нового дитячого садка переступили його перші вихованці. І, я переконаний, що сьогоднішнє свято малеча дійсно запам’ятає, адже в цей день розпочинається нова цікава і сповнена нових вражень сторінка їхнього життя. Хочу побажати, щоб діти були здоровими, щасливими та багато чому навчились в цьому створеному закладі». «Відкриття дитячого садочка - це саме те, чого найбільше хотіли усі жителі с.Лютовиська та за що так усі ми спільно піклувався, - зазначив голова сільської ради. - Адже для кожного з нас діти - це найдорожче у житті і саме заради них ми працюємо, творимо та змінюємо наші села на краще».

Фото без опису

     У закладі дошкільної освіти створено дві різновікові групи для дітей дошкільного віку. Для цього зробивши чудовий капітальний ремонт, переобладнано класи для спальних та ігрових кімнат. У новому дитячому садочку обладнано яскраві ігрові кімнати, де малеча із задоволенням гратиметься та навчатиметься. Облаштовано зручні та комфортні спальні, закуплені ліжечка та шафки. Віднині дитсадок буде функціонувати повноцінно.

Фото без описуФото без опису

    Свято супроводжувалось музичними, танцювальними номерами та інсценуванням казки, що підготували вихователі із діточками із ЗДО імені Івана Попіля с.Воютичі. Треба зазначити надзвичайну їхню підготовку до свята та талановитість усіх учасників.

Фото без описуФото без описуФото без опису

   Батьки задоволені, а в дитячих очах не згасає іскринка щастя, адже вони отримали свій «дім радості», де будуть навчатись, виховуватись, спілкуватись з однолітками і успішно готуватись до навчання у школі. 

 Дійство закінчилося в гостинних стінах дитсадка, де кожен міг помилуватися затишним убранством дитячих кімнат.

Фото без опису

 Фото без опису

    Громада села Лютовиська і ближніх сіл висловлює  щиру подяку Михайлу Михайловичу Яремку - сільському голові за великі зусилля, які приклав, саме завдяки його працелюбності, наполегливості, організаторським здібностям, принциповості та бажанню покращити якість освіти у громаді було відкрито дитячий дошкільний заклад «Попелюшка».

Фото без опису

 


« повернутися

Веб-сайти для громад України - GROMADA.ORG.UA Веб-сайти для районних державних адміністрацій України - RDA.ORG.UA Веб-сайти для районних рад України - RAYRADA.ORG.UA Веб-сайти для відділів освіти та освітніх закладів - OSV.ORG.UA Розробка офіційних сайтів державним організаціям


офіційні сайти «під ключ»
для органів державної влади

Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Starostat.org.ua, Rayrada.org.ua, Rda.org.ua, Osv.org.ua