Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Воютицька громада» (код ЄДРПОУ: 04369908) був реорганізований і увійшов до складу Бісковицької громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-69 - Метастудія (Вінниця)
Starostat.org.ua - розробка веб-сайтів для старостинських округів ОТГ України
Воютицька громада

Самбірський район, Львівська область

Щирі привітання із Днем дошкілля!

Дата: 27.09.2019 16:10
Кількість переглядів: 1053

Фото без опису

    Сьогодні, 27 вересня, в нашій державі відзначають Всеукраїнський День вихователя та всіх дошкільних працівників. Свято має за мету привернути увагу до дошкільних навчальних закладів, їх працівників і до дошкілля в цілому. Випадкових людей у цій галузі немає та й бути не повинно! У нашій громаді всі, хто причетний до дошкілля, це люди, що мають неабияку любов до дітей та своєї справи, володіють величезним терпінням, ладні дарувати вихованцям та їх батькам свої навички, вміння, свою турботу, ніжність, ласку, порозуміння. Від цих людей залежить майбутнє нашої держави, адже ті зернята, що закладені працівниками дошкільних закладів у душі вихованців, проростуть в майбутньому великими плодами. Тож подальша доля кожної маленької людини,  кожного з нас в певній мірі залежить від мудрості та навичок вихователя, від його терпіння та вміння осягнути дитячу душу,  внутрішній світ малюка.

     Тож, з нагоди такого прекрасного свята, Воютицький сільський голова Яремко Михайло та увесь колектив сільської ради щиро вітають Вас,  наші дорогі працівники дитячого садочку,  із професійним святом! Тільки чуйні, добрі й уважні люди могли вибрати цю незвичайну, але таку відповідальну професію. Адже виховання дитини вимагає чималої праці, людинолюбства і стійкості характеру. Ця професія вимагає від людини глибокої самовіддачі, величезного терпіння і безмежної любові до своєї справи. Виховання наших дітей на початку життя – непросте завдання, але той фундамент, який закладається в перші роки, служить опорою і в майбутньому. Від вашої мудрості, терпіння, уваги залежить благополучне дитинство і подальша доля кожного вихованця. Дошкільний вік - особливо важливий і відповідальний період у житті. В цьому віці формується особистість, і закладаються основи здоров’я. З вашою допомогою маленькі мешканці нашої громади пізнають секрети навколишнього світу, вчаться любити і берегти свою Батьківщину. Впевнені, що ваша доброта і педагогічна майстерність перетворять кожен день для малюків у дитячому садку в день радості і щастя!

Фото без опису

     Вітаємо усіх працівників дошкільних закладів – вихователів, нянь, музичних керівників, психологів, методистів, кухарів, медичних сестер з професійним святом. Коли батьки знаходяться на роботі, про їх малюків з ранку до вечора піклуються досвідчені вихователі, а годують невтомні руки нянь. Саме Ви виховуєте нашу малечу, навчаєте дітей азів самостійності, правилам поведінки у суспільстві, готуєте дітей до вступу до школи.

Фото без опису

     Висловлюємо Вам сердечну вдячність за невтомну працю, за великий талант і покликання сіяти мудрість і знання, за любов до дітей – найменших мешканців нашої громади і рідного краю.Ваші серця завжди наповнені співчуттям, добротою, а обличчя освітлені милою посмішкою. Цими чудовими якостями Ви ділитесь із своїми вихованцями. Вам вони вірять, Вас вони люблять і шанують. Щиро бажаємо вам міцної нервової системи, відмінного настрою і гарного самопочуття. Нехай наші малюки дарують вам свої променисті посмішки, заряджають невгамовною енергією і дитинством. Бажаю мудрості, натхнення, позитиву в роботі. Нехай все задумане Вами здійсниться, хай Вас переслідують креативні знахідки та творчі задуми. Родинного тепла, взаємопорозуміння, бажання жити і творити! Миру на рідній землі!!! 

   Зичимо Вам здоров’я, щастя, добра та натхнення, а найголовніше – відчуття вдячності за свою роботу. Дай Вам, Бог, на землі ще багато світлих днів і щасливих років! Нехай Вам завжди всміхається доля. Бажаємо вам нових творчих успіхів, міцного здоров’я, добробуту і достатку. Пам’ятайте, що без Вас цей світ буде набагато гіршим, адже саме дошкільники дають надію людству на щасливе дитинство.

Фото без опису


 

З Днем дошкільника вітає Україна,
всіх, хто світлом простеляє путь,
і для кого головне в житті – Дитина,
Її освіта і духовна суть;

Хто до дітей приходить не на службу –
На добру зустріч з нашим майбуттям,
Хто їм несе щодня любов і дружбу
І просто віддає своє життя.

Нехай дарують радість вихованці
І мудрість Вашу далі понесуть,
І серед них нехай зростуть обранці,
Щоб світлом простеляти людям путь!


« повернутися

Веб-сайти для громад України - GROMADA.ORG.UA Веб-сайти для районних державних адміністрацій України - RDA.ORG.UA Веб-сайти для районних рад України - RAYRADA.ORG.UA Веб-сайти для відділів освіти та освітніх закладів - OSV.ORG.UA Розробка офіційних сайтів державним організаціям


офіційні сайти «під ключ»
для органів державної влади

Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Starostat.org.ua, Rayrada.org.ua, Rda.org.ua, Osv.org.ua