Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Воютицька громада» (код ЄДРПОУ: 04369908) був реорганізований і увійшов до складу Бісковицької громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-69 - Метастудія (Вінниця)
Starostat.org.ua - розробка веб-сайтів для старостинських округів ОТГ України
Воютицька громада

Самбірський район, Львівська область

Урочистості й святковий концерт до Дня Незалежності України.

Дата: 27.08.2019 10:39
Кількість переглядів: 435

Фото без опису

     Найдорожчою коштовністю для кожного народу є державна незалежність. Про  незалежність України мріяло багато поколінь українців, за неї віддали свої життя тисячі героїв національно-визвольної боротьби. Зараз Україну, як незалежну державу, знає весь світ. Та доля склалася так, що на плечі нашого покоління впало тяжке випробування – відстояти власну, віками омріяну незалежність. І не може бути сумніву в тому, що працелюбний народ України в змозі покращити життя у своїй власній державі. Тій державі, що вистраждана поколіннями українців, за яку віддано скільки життів і крові, крові наших предків. Ми впевнені у безхмарному завтрашньому дні України. Цей день обов’язково настане і тим швидше, чим більш свідомо ми працюватимемо сьогодні на благо Батьківщини і проникнемося почуттям патріотизму до своєї громади та своєї України. Повірте, без цього дуже важко досягти поставленої мети. Але віримо – ми її досягнемо! 

      З нагоди 28-ї річниці незалежності нашої країни, 25.08.2019 року в селі Воютичі, на території Народного дому, відбувся урочистий концерт. У програмі концерту були виступи колективів села, школярів ОЗЗСО І-ІІІ ст. імені Ігоря Добровольського, етно-гурту «Гуляй DANA”, гурту «Кредо», гурту «VAN BOB”. Концертну програму підготували працівники місцевого Народного дому. Не забули і про найменших, адже для них на території школи облаштували зону з атракціонами для розваг із надувною гіркою. Настрій у всіх був святковий та піднесений. Усі учасники готувалися для того, щоб співати, нести людям радість, нести людям щастя. І це організаторам цього заходу вдалося, усі були надзвичайно задоволені. Впродовж дня організували частування кулішем, який кожен міг покуштувати.

      Під час свята не забули й про тих, хто поклав голову, виборюючи незалежність України. І про тих, хто зараз захищає країну від агресора. Їхню пам’ять вшанували хвилиною мовчання з покладанням квітів.

Фото без описуФото без описуФото без опису

     Словами привітання із Днем Незалежності України виступив сільський голова Яремко М.М., який побажав всім гостям свята здоров’я і щастя, благополуччя і добробуту, життєвих удач і творчих успіхів в ім’я слави України та її працьовитого народу.

Фото без опису

    Тож, дорогі друзі! Від імені сільського голови та всього колективу Воютицької сільської ради бажаєм Вам і Вашим рідним миру, спокою та злагоди, міцного здоров’я, щедрої долі, успіхів у всіх справах і починаннях заради процвітання незалежної України та її народу! Нехай ваші серця будуть сповнені гордістю за нашу державу, прагненням до єднання та порозуміння, а джерело віри, надії та любові до України буде невичерпним!

Щиро вдячні всім, хто долучився до організації свята, а особливо вдячні голові сільської ради Михайлу Яремку за велику підтримку, працівникам Воютицького Народного дому та усім учасникам концерту.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Веб-сайти для громад України - GROMADA.ORG.UA Веб-сайти для районних державних адміністрацій України - RDA.ORG.UA Веб-сайти для районних рад України - RAYRADA.ORG.UA Веб-сайти для відділів освіти та освітніх закладів - OSV.ORG.UA Розробка офіційних сайтів державним організаціям


офіційні сайти «під ключ»
для органів державної влади

Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Starostat.org.ua, Rayrada.org.ua, Rda.org.ua, Osv.org.ua